ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انساننماها زمین خوردن را تمرین میکنند؟
به گزارش خبرگزاری کی سان بای ، درحالی که شروع به خواندن این گزارش کردهاید، ویدئوی ۴۰ ثانیهای زیر به رکورد بازدید ۵میلیونی نزدیک میشود؛ ویدئویی که مدتها است، دنبالهکنندگان حوزه رباتیک به دنبال آن هستند. ویدئویی که از شفافیت سخن میگوید، چیزی که من طرفداران دوست دارند بیشتر از دنیای رباتیک ببینند. نشان دادن ساده آن چه در پشت صحنه عکسهای بدون خطای رباتها میگذرد. در بسیاری از موارد، ما از سالها آزمون و خطا میگذریم و سراغ تصاویری میرویم که رباتها را در دوربین خوب جلوه میدهند. هنگامی که شما فقط نتایج مثبت را به اشتراک میگذارید، انتظارات غیرواقع بینانهای برای خود ایجاد میکنید.
اما واقعیت این است که رباتهای دوپا سقوط میکنند. از این نظر، حداقل، آنها دقیقاً مانند ما هستند. همانطور که Agility اخیراً گفته است، “همه گاهی اوقات زمین می خورند، این نحوه برخاستن ما است که ما را تعریف میکند.” من آن را یک قدم فراتر میبرم و اضافه میکنم که یاد گرفتن چگونه خوب زمین خوردن به همان اندازه مهم است.
پراس ولاگاپودی، مدیر ارشد فناوری تازه منصوب شده شرکت Agility، اخیراً گفته است که دیدن رباتها در این مرحله از کار چیز خوبی است. او خاطرنشان میکند: «وقتی یک ربات واقعاً در جهان است و کارهای واقعی انجام میدهد، اتفاقات غیرمنتظرهای رخ میدهد. شما چندبار زمین خوردن را تجربه خواهید کرد، اما این بخشی از یادگیری برای دویدن طولانی مدت در محیطهای واقعی است.»
اسکن سریع قوانین هاروارد برای زمین خوردن بدون آسیب، آنچه را که ما به طور شهودی در مورد زمین خوردن به عنوان انسان درک می کنیم، منعکس میکند:
- از سرت محافظت کن
- از وزن خود برای هدایت بدن هنگام افتادن استفاده کن
- زانوهای خود را خم کن
- از کشیدن افراد دیگر با خود هنگام زمین خوردن پرهیز کن
آرون ساندرز، مدیر ارشد فناوری Boston Dynamics، سال گذشته به techcrunch گفت:«ما از سقوط نمیترسیم و با رباتها طوری رفتار نمیکنیم که گویا خیلی شکنندهاند. ربات ما زیاد سقوط میکند و یکی از چیزهایی که مدتها پیش تصمیم گرفتیم این بود که باید رباتهایی بسازیم که بتوانند بدون شکستن زمین بخورند.»
آموزش زمین خوردن کاربردهای بسیاری خواهد داشت؛ رباتها زمین میخورند. بهتر است بتوانند بلند شوند. توانایی بلند شدن ممکن است برای اهداف شارژ نیز مفید باشد.
منبع: techcrunch
۲۲۷۲۲۷