تعهد ایجاد اشتغال در همدان محقق شد!
به گزارش خبرگزاری keysunbuy استان همدان، علیرضا قاسمیفرزاد روز سه شنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان با اشاره به اینکه تعهد اشتغال امسال استان ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر برای ۲۲ دستگاه اجرایی است گفت: تاکنون ۲۳ هزار و ۸۴۹ شغل ایجاد و در سامانه رصد ثبت شده است.
وی ادامه داد: تمامی مشاغل ایجاد شده قابلیت راستی آزمایی دارند و تلاش دستگاه های اجرایی استان همدان در زمینه تحقق اشتغال تعهد شده قابل قدردانی است و امیدواریم در سال آینده اشتغال بیشتری به ویژه در بخشهای تخصصی و دانش آموختگان دانشگاهی ایجاد شود.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه در بحث آمایش نقشه راه اشتغال استان مد نظر قرار گیرد افزود: زیر ساختها متناسب با نیاز روز جامعه ایجاد شود یا اینکه بازار صادرات آن دیده شده باشد تا منجر به ورشکستگی نشود و محصولی که زیر ساخت آن در شهرک صنعتی فراهم میشود بازار مصرف یا صادرات در نظر گرفته شده باشد تا سرمایه گذاری ها هدر نرود.
قاسمیفرزاد یادآور شد: در همدان بازگشت واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید در وضعیت مطلوبی قرار دارد و طبق ارزیابی وزارتخانه رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است و نیز همه اعتبارات پرداخت شده است.
وی با تاکید بر تسهیل و تسریع در پرداخت اعتبارات تسهیلات مشاغل خانگی تاکید کرد: تمامی اعتبارات باقیمانده در بخش مشاغل خانگی به صورت تسهیلات تا پایان امسال پرداخت شود زیرا مشاغل خانگی با ایجاد کار در منزل معیشت خانوار را تامین و از آسیبهای اجتماعی جلوگیری می کند.
استاندار همدان تصریح کرد: نظارت و پیگیری در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در دستور کار قرار گیرد و مبلغ باقیمانده که تا پایان سال مهلت جذب دارد برگشت نخورد و موجب گره گشایی از مشکلات خانواده ها شود.
قاسمیفرزاد افزود: در کارگروه بانکی به تفصیل مشخص شود که کدام بانکها همکاری لازم را انجام دادند و عملکرد آنها در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی کنترل شود تا اعتبارات به میزان حداکثری جذب شود و انتظار می رود در فرصت باقیمانده از محل بند الف تبصره ۱۸ پیگیریهای لازم برای جذب حداکثری تسهیلات و اعتبارات در راستای اشتغال انجام شود تا تولید کنندگان متضرر نشوند و در بحث سرمایه در گردش بانکها مساعدت لازم را داشته باشند.
به گزارش keysunbuy، در استان همدان اکثر فارغالتحصیلان دانشگاهی، خانهنشین هستند و نمیتوانند شغل مناسبی برای خود پیدا کنند، چرا که استخدام در ادارات و سازمانهای دولتی ممنوع بوده و تنها ازطریق آزمونهای سراسری امکانپذیر است، الان در استان همدان هستند افراد جویای کار، که سالیان طولانیست در انتظار شغل گذر عمر کردهاند.
آموزش عالی در سالهای اخیر در کشور ما گسترش سریعی یافته است، افزایش ظرفیتهای آموزش عالی از طریق ایجاد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در کلیه استانهای کشور موجب افزایش قابل ملاحظه عرضه فارغالتحصیلان دانشگاهی شده است.
عدم هماهنگی بین تعداد دانشآموختگان رشتههای دانشگاهی و فرصتهای شغلی موجود در بخشهای مختلف اقتصادی، بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی را تشدید کرده است.
این ناهماهنگی، نهتنها موجب افزایش نرخ بیکاری دانشآموختگان شده بلکه منجر به عدم ارتباط بین رشتهی تحصیلی بسیاری از شاغلان این گروه با حوزهی فعالیت آنان نیز شده است.
اصلاح سیاستهای آموزشی و اشتغالزایی تنها زمانی امکانپذیر است که براوردهای کمی که معرف این ناهماهنگیها است، ارائه شود.
لذا اشتغال به یکی از دغدغه های خانواده ها تبدیل شده و آمارهای ارائه شده توسط مسئولان، مربوط به مشاغل خانگی است، والا ایجاد شغل پایدار به کابوسی برای افراد جویای کار تبدیل شده است.