تیکتاک در تعداد کاربر فعال ماهانه از اینستاگرام و یوتیوب جلوتر است
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که از اهمیت بالایی برای سیاستمداران این کشور برخوردار است، اخبار جنجالی و قابل توجهی از ممنوعیت استفاده از تیک تاک در ایالات متحده منتشر شد.
براساس لایحهای که در مجلس نمایندگان ایالات متحده تصویب شد، تیکتاک برای ادامه فعالیت در آمریکا باید از بایتدنس (شرکت مادرش) جدا شود.
این تصمیم، که مصداق بارز دوگانگی سیاست آمریکا در آزادی رسانه است، تبدیل به موضوع مورد بحث در گفتوگوی ویژه خبری هم شد.
سینا تفنگچی، کارشناس فضای مجازی با حضور در این برنامه ضمن اشاره به اینکه پیشتر در حدود بیست و پنج ایالت آمریکا تیک تاک را برای دانش آموزان و دانشجویان ممنوع کرده بودند، به دلیل آن اشاره کرد و گفت: بحثی که داشتند این بوده که این اپلیکیشن محتواهای مبتزل و ناهنجار خیلی زیاد داشته و نتوانسته بوده خودش را مدیریت بکند و بارها به آن تذکر داده شده بود. البته این اپلیکیشن فقط توسط آمریکا فیلتر نشده بود.
او با اشاره به بحث آزادی سیاسی که توسط کاربران آمریکایی مطرح شده، گفت: در حال حاضر انتقادات زیادی نسبت به این تصمیم گرفته شده است و خیلی از کاربران گفتهاند که این خلاف آزادی بیان در رسانه های اجتماعی و بهانه و پایه ریزی است برای اینکه که در ادامه هم سانسور بیشتری را در رسانههای اجتماعی شاهد باشیم.