نارضایتی رهبر انقلاب از عملکرد مسئولان اجرایی در تحقق شعارهای سال به روایت حمیدرضا ترقی
به گزارش خبرگزاری keysunbuy، حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ سال جدید را با محوریت اقتصاد، سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.
در همین راستا، حسین کنعانیمقدم، فعال سیاسی اصولگرا، با اشاره به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» که از سوی رهبر انقلاب نامگذاری شد، به خبرگزاری keysunbuy گفت: «تکرار این شعار در بحث تولید به این دلیل است که دولت نتوانسته توقعات رهبری و مطالبات ایشان را پاسخ بدهد. رهبری با بحث مشارکت مردم، یک بسیج عمومی را برای حل مشکلات اقتصادی را درخواست کردند که دولت بدون مردم مشکلات را نمی تواند حل کند. دولت باید از اینکه در اقتصاد رقیب مردم باشد، عقب نشینی کند و امکانات را در اختیار بخش خصوصی قرار بدهد.»
محور اصلی رشد اقتصادی، تولید است
حمیدرضا ترقی، عضو حزب موتلفه نیز در گفتگو با خبرگزاری keysunbuy، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ گفت: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند یکی از نقاط ضعفی که دشمن در طول این سال ها علیه انقلاب اسلامی استفاده کردند و منشا برخی نارضایتی ها در کشور بوده، مسائل اقتصادی و عدم حل مشکلات معیشتی است. محور اصلی رشد اقتصادی، تولید است. طبیعتا تولید نمی تواند از طریق اقتصادی دولتی به ثمر برسد و مردم باید مشارکت جدی داشته باشند تا بتوان تولید را در حدی بالا برد که رشد اقتصادی مورد نظر تامین شده و درآمد سرانه بالا برود.
وی ادامه داد: لذا رهبری سال گذشته را، سال رشد تولید اعلام کردند و سال ۱۴۰۱ را سال حمایت از تولید نام گذاری کردند، در واقع گام به گام کشور را در جهش تولید قرار می دهد که رشد تولید موردنظر را تامین کنند. بر همین اساس، نقش مردم در این زمینه مهم است. سال گذشته که رهبری روی مشارکت مردم تاکید کردند، متذکر شدند که مشارکت مردم در عرصه راهپیماییها و … نیست و باید در همه زمینه ها مانند سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و … مشارکت کنند.
رهبری این شعارها را تکرار نمیکردند اگر…
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه علت تاکیدات رهبری بر مسائل اقتصادی به دلیل عمکرد دستگاههای اجرایی است، گفت اگر رضایتمندی کامل رهبری در شعارهایی که اعلام کردند تحقق پیدا کرده بود ایشان تکرار نمیکنند. تحقق این شعارها به زمان و فراهم کردن امکانات و زیرساختهایی نیاز دارد که ظرف یکسال نمیتوان این زیرساختها را فراهم کرد. خیلی از موارد هم به کمکاریها و قصور در دستگاههای اجرایی مربوط میشود که تحقق این شعارها را به تاخیر میاندازد.
وی درباره تاثیر روابط دیپلماتیک برای رونق اقتصاد داخلی گفت: قطعا یکی از فراهم شدن زمینه رشد تولید و جهش تولید فراهم کردن بازار مصرف آن در کشورهای منطقه است که بسیار نیازمند بوده و علاقه مند به کالاهای ایرانی است. اگر بتوانیم برای ۶۰۰ میلیون یا یک میلیارد نفری که در طرف قرارداد خود داریم، تولیداتی داشته باشیم به رشد اقتصادی خواهیم رسید.
۲۷۲۱۵