فروشگاه اینترنتی موس در تهرانمهرگان آی تی بهترین قیمت CPU در تهران
فروشگاه اینترنتی مهرگان آی تی
فروش قطعات سخت افزاری و جانبی کامپیوتر با پایین ترین قیمت همراه با تضمین کیفیت و گارانتی معتبر
واردات و فروش محصولات + تعمیرات و خدمات پس از فروش
درباره شرکت مهرگان تجارت نصر:
شرکت مهرگان تجارت نصر فعالیت خود را در سال 1384 با فروش داخلی قطعات و تجهیزات رایانه ای با نام پاسارگاد آغاز و از سال 1386 اقدام به واردات قطعات رایانه ای و تجهیزات جانبی نموده است. مجموعه پاسارگاد در سال 1391 جهت گسترش خدمات و واردات بدون واسطه قطعات رایانه ای به شرکت مهرگان تجارت نصر تغییر نام داده و به این ترتیب، خود اقدام به واردات قطعات کامپیوتری و ارائه خدمات پس از فروش نموده است.
ارتباط با ما:
آدرس شرکت : تهران ،بلوار کشاورز ، تقاطغ فلسطین شمالی و دمشق ، بن بست نادر ، پلاک 5 ، طبقه دوم
آدرس دفتر گارانتی : تهران ،بلوار کشاورز ، تقاطغ فلسطین شمالی و دمشق ، بن بست نادر ، پلاک 5 ، طبقه اول
آدرس انبار جهت دریافت حضوری کالا : خیابان ولیعصر ، بالاتر از چهارراه طالقانی ، پاساژ مرکز کامپیوتر ایران ، طبقه منفی 3 ، انبار 25
ساعت کاری : از شنبه تا چهارشنبه : 10.00 الی 19.00 – پنج شنبه : از 10 الی 15.00
سی پی یو تری یا باکس؟ کدام پردازنده برای شما مناسب تر است؟
انتخاب پردازنده مناسب برای کامپیوتر شما می تواند چالش برانگیز باشد، به خصوص که در بازار گزینه ها و تنوع بسیاری از آن ها وجود دارند. دو مورد از محبوب ترینها که معمولا توجه زیادی را به خود جلب میکنند، سی پی یو های تری و باکس هستند.
معرفی تاریخچه شرکت لاجیتک
لاجیتک (Logitech International S.A) در سال 1981 در لوزان سوئیس تأسیس شد و به عنوان یک تولید کننده جهانی شناخته شده است. این برند بیش از 40 سال به عنوان یک کمپانی هدفمند در صنعت فناوری در حوزه تولید ابزارهای لوازم جانبی کامپیوترمشغول به فعالیت است. محصولات برند لاجیتک به دلیل کیفیت بالایی که دارد در بسیاری از کشورها مورد استقبال مشتریان قرار گرفته و همین باعث پیشرفت لاجیتک در سال های اخیر بوده است. شرکت لاجیتک مجموعهای متنوع از محصولات را به بازار تکنولوژی عرضه میکند که زندگی دیجیتالی مشتریانش را سرعت و کیفیت بخشیده است. مجموعه ما مهرگان آی تی این فرصت را برای شما عزیزان فراهم کرده است تا تمامی محصولات لاجیتک را از سایت به صورت اینرنتی در کمترین زمان ممکن سفارش دهید و یا به صورت حضوری تهیه کنید.
انواع مختلف کارت گرافیک برای نیازهای تخصصی
وقتی نوبت به انتخاب کارت گرافیک میرسد، در ابتدا لازم است نیازهای تخصصی خود را بشناسید و متناسب با نوع کارهایی که انجام میدهید، کارت گرافیک ویژهای برای سیستم خود انتخاب کنید. برای مثال کارهای گرافیکی و تدوین ویدیو، یا گیم پلی و کارهای مرتبط با انواع نرمافزار های بازی، هرکدام کارت گرافیک ویژهای نیاز دارند، پس از شناخت و انتخاب آن چیز که نیاز دارید، اقدام به خرید محصول مورد نظر کنید. بنابر این در این مقاله نکات زیر را مورد بررسی قرار خواهیم داد :
انواع کارت گرافیک کدامند؟
هر گروه از کارت گرافیکها متناسب با کدام حرفه تولید شده است؟
کدام کارت گرافیک عملکرد بهتری دارد و بررسی مشخصات آن.
انتخاب کارت گرافیک مناسب حوزه تخصصیتان، میتواند کیفیت خروجیها و بهره وری شما را به میزان قابل توجهی افزایش بدهد. در این مقاله، انواع مختلف کارت گرافیک را بر اساس نیازهای تخصصی بررسی میکنیم و به شما کمک میکنیم تا انتخابی هوشمندانه داشته باشید.
1. کارت گرافیکهای ویژه بازی، انتخابی مناسب برای گیمرها
کارت گرافیک تاثیر بسیار زیادی در سرعت و کیفیت اجرای بازیها دارد، و انتخاب یک کارت گرافیک مناسب دغدغه بسیاری از گیمرهاست که بتوانند خروجی ایدهآل خود را به دست آورند. در ادامه دو دسته اصلی کارت گرافیکهای گیمینگ را به شما معرفی میکنیم :
2. کارت گرافیکهای گیمینگ میانرده
این دسته از کارت گرافیکها از قیمت و عملکرد خوبی برخوردار هستند. به کارت گرافیکهای اقتصادی معروفند که از نظر قیمت در سطح متوسطی قرار دارند، مانند عملکردشان. بنابر این، برای گیمرهای معمولی یا کسانی که بودجه کمی دارند ایدهآل است. این دسته از کارت گرافیکها نرخ فریم خوبی را با وضوح 1080p ارائه میدهند و میتوانند اکثر بازی های جدید را در تنظیمات متوسط انجام دهند.
از این دسته میتوان به : NVIDIA GeForce RTX2060 و AMD Radeon RX 5600 XT اشاره کرد.
به عنوان مثال، مشخصات یک کارت گرافیک میان رده مانند کارت گرافیک RTX 2060 مورد بررسی قرار میدهیم :
این قطعه نسبت به نسل قبلی خود یعنی GTX 1660 عملکرد بهبود یافتهای دارد. دارای 1920 هسته CUDA، سرعت کلاک پایه 1365 مگاهرتز و سرعت کلاک تقویتی 1680 مگاهرتز است. این کارت گرافیک دارای 6 گیگابایت GDDR6 VRAM و پهنای باند حافظه 336 گیگابایت بر ثانیه است. از نظر عملکرد بازی، GTX 2060 قادر است اکثر بازی های مدرن را با وضوح 1080p با تنظیمات متوسط رو به بالا و دستیابی به نرخ فریم ثابت اجرا کند. همچنین می تواند بازی های 1440p را در تنظیمات پایین تر یا با بهینه سازی هایی مانند DLSS انجام دهد.
تمام این مشخصات گویای آن است که میتواند انتخاب بسیار مناسبی برای یک سیستم گیمینگ میانرده باشد.
شایان ذکر است که NVIDIA از آن زمان که مدلهای کارت گرافیک جدیدتری مانند سری RTX 30 و سری جدیدتر RTX 40 را منتشر کرده است که عملکرد و ویژگیهای بهتری نسبت به GTX 2060 ارائه میدهند. با این حال، GTX 2060 همچنان یک میان رده توانمند است، یک کارت گرافیک خوش قیمت برای گیمرها.
3. کارت گرافیکهای گیمینگ رده بالا (پرچمدار)
این دسته از کارت گرافیکها همانطور که از نام آن پیداست ویژهی کاربرانی است که گیمهای سطح بالا، با گرافیک بسیار بالایی در سیستم خود اجرا میکنند. این دسته قابلیتهای گرافیکی استثنایی ایجاد میکنند. برای مثال گیم پلی پر سرعت و بدون توقف را با وضوح بیشتر (1440p یا 4K) اجرا میکنند و از ویژگیهای پیشرفته مانند Real-time ray tracingپشتیبانی میکنند.
از محصولات این دسته میتوان به NVIDIA GeForce RTX 3090 و AMD Radeon RX 6900 XT اشاره کرد.
به عنوان مثال :
90 NVIDIA GeForce RTX 30یک کارت گرافیک رده بالا از سری GeForce RTX 30 NVIDIA است که برای گیم پلی سطح بالا معرکه است. این کارت در حال حاضر یکی از قدرتمندترین کارت گرافیکهای مصرفی موجود در بازار است. RTX 3090 با مشخصات قدرتمند خود قادر به اجرای بازی ها با وضوح 4K با تنظیمات بالا و دستیابی به نرخ فریم عالی است.
RTX 3090 مبتنی بر معماری Ampere NVIDIA است و 10496 هسته CUDA، سرعت کلاک پایه 1.40 گیگاهرتز و سرعت کلاک تقویتی 1.70 گیگاهرتز دارد. همچنین دارای 24 گیگابایت VRAM GDDR6X و پهنای باند حافظه 936 گیگابایت بر ثانیه است که تمام این جزئیات به شما اثبات میکند با یک معجزه تکنولوژی رو به رو هستید!
ذکر این نکته ضروری است که RTX 3090 یک کارت گرافیک رده بالاست و به عنوان یک کارت گرافیک گیمینگ قیمت بالاتری نسبت به دسته قبلی دارد. در درجه اول به علاقه مندان گیم پلی سطح بالا و متخصصانی که به بالاترین سطح عملکرد نیاز دارند، پیشنهاد میشود. برای اکثر گیمرها، RTX 3090 ممکن است بیش از حد گران باشد، و گزینههای مقرون به صرفه تر مانند RTX 3080 یا RTX 3070 نیز عملکرد بسیار خوبی ارائه میدهند.
4. کارت گرافیکهای ویژهی رندرینگ/طراحی گرافیکی
این کارت گرافیک عموما مناسب کسانی است که در حوزه تولید کلیپ و محتواهای ویدیویی و تصویری فعالیت دارند. همچنین کسانی که به طور تخصصی به طراحی گرافیکی یا طراحیهای مهندسی و معماری مشغولند. البته تمامی کارت گرافیکهای گیمینگ بالارده به غیر از محصولات AMD مناسب این کار هستند. به طور کلی این نوع کارت گرافیک ویژهی کسانی است که به کارت گرافیکی حرفهای نیاز دارند تا بتواند کارهای ویرایش و طراحی انجام دهند و عملکرد رندر باکیفیت و واضحی داشته باشد. این کارت گرافیکها معمولا دارای ویژگی هایی مانند ظرفیت VRAM و درایورهای بهینه شده برای نرم افزارهای گرافیکی هستند، اما به طور معمول برای رندرینگ بیشتر محصولات NVIDIA پیشنهاد میشود چون با برنامه های حرفه ای ( مثل محصولات Adobe ) هماهنگی بیشتری دارند.
از این دسته میتوان به NVIDIA GeForce RTX 3070 اشاره کرد.
به طور مثال مشخصات کارت گرافیک NVIDIA GeForce RTX 3070 را مورد بررسی قرار میدهیم.
یک کارت گرافیک با کارایی بالا از سری GeForce RTX 30 NVIDIA است که قیمتی به نسبت مناسب و عملکردی فوقالعاده دارد. به طراحان و متخصصانی پیشنهاد میشود که کارهای گرافیکی حرفهای انجام میدهند و میخواهند قابلیتهای سیستم خود را چندین برابر کنند.
RTX 3070 مبتنی بر معماری Ampere NVIDIA است و 5888 هسته CUDA، سرعت کلاک پایه 1.50 گیگاهرتز و سرعت کلاک تقویت 1.73 گیگاهرتز دارد. این دستگاه دارای 8 گیگابایت VRAM GDDR6 و پهنای باند حافظه 448 گیگابایت بر ثانیه است و تمام جزئیاتی که یک سیستم حرفهای نیاز دارد را کنار هم قرار داده.
همچنین کارتهای گرافیک Pro Art از ایسوس هم پیشنهاد میشوند، زیرا با ویژگیها و بهینهسازیهایی ساخته شدهاند که مختص این حرفه، یعنی طراحی گرافیکی و رندر های این چنینی است. سریPro Art معمولاً مجهز به سیستم های خنک کننده پیشرفته و پشتیبانی نرم افزاری تخصصی هستند.
5. کارت گرافیکهای مختص ویرایش ویدیو / خروجیهای سه بعدی
و اما نوبت به معرفی نوعی از کارت گرافیکها میرسد که توانایی کاملا منحصر به فردی دارند. این دسته از کارت گرافیکها در زمینهی مدل سازی سه بعدی، انیمیشن سازی یا طراحی سه بعدی بناها و انواع قطعات مهندسی و… خروجیهایی کاملا حرفهای ایجاد میکنند.
اجرای جزئیات در این نوع پروژهها بسیار مهم و ضروری است، از این رو کسانی که به دنبال کیفیت بخشیدن به پروژههای کاریشان هستند، از این نوع کارت گرافیک برای سیستم خود استفاده میکنند. لازم است بدانید این دسته کارت گرافیک از پس تسکهای مهندسی و پیچیده بر میآید، آن هم با رندر کاملا حرفهای، زیرا دقت و اجرای بسیار متفاوتی نسبت به دیگر کارت گرافیکها دارند.
از این دسته می توان به NVIDIA Quadro RTX 5000 و AMD Radeon Pro W5700X اشاره کرد.
به طور مثال NVIDIA Quadro RTX 5000 یک کارت گرافیک حرفهای سطح بالا از سری Quadro RTX NVIDIA است که ویژهی متخصصان در زمینه هایی مانند مدل سازی سه بعدی، انیمیشن، جلوههای بصری و شبیه سازی های خاص طراحی شده است. Quadro RTX 5000 مبتنی بر معماری تورینگ NVIDIA است و تنوعی از ویژگیها و بهینهسازیها را برای گردشهای کاری حرفهای ایجاد کرده است. دارای 3072 هسته CUDA، سرعت کلاک پایه 1350 مگاهرتز و سرعت کلاک تقویتی 1770 مگاهرتز است. این کارت دارای 16 گیگابایت GDDR6 VRAM و پهنای باند حافظه 448 گیگابایت بر ثانیه است. یک کارت گرافیک کاملا تخصصی برای مهندسان!
یکی از مزایای کلیدی Quadro RTX 5000 پشتیبانی آن ازReal time ray tracing است که نورپردازی و بازتاب واقعی تری را در صحنه های سه بعدی امکان پذیر می کند. همچنین شامل سختافزار اختصاصی برای نرم افزارهای هوش مصنوعی است که به متخصصان این امکان را میدهد تا گردشهای کاری هوش مصنوعی را سرعت ببخشند و از ویژگیهایی مانند هستههای Tensor NVIDIA استفاده کنند.
علاوه بر این، Quadro RTX 5000 از نمایشگرهای متعدد با وضوح حداکثر 8K پشتیبانی میکند و ویژگی هایی مانند NVIDIA NVLink برای پیکربندی های چند GPU و VirtualLink برای اتصال هدست های VR را پشتیبانی میکند.
این نوع از کارت گرافیکهای تخصصی یا GPU به طور خاص ویژهی ادیت و ویرایش ویدیو و کلیپهای طولانی نیز هستند. حرفهای بودن این نوع کارت گرافیک به این دلیل است که وظایف پردازشی را به طور کامل از CPU تخلیه میکنند، که منجر به رندر سریعتر و پخش روانتر میشود.
برای این دسته می توان به NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti و AMD Radeon Pro WX 8200 اشاره کرد.
NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti یک کارت گرافیک توانمند در بازار حال حاضر است.
دارای 4864 هسته CUDA است که پردازش موازی انجام داده و نرم افزار های مربوط به رندر گرافیکی و سه بعدی را اجرا میکند.
همچنین دارای DLSS ((Deep Learning Super Sampling)) است که از هوش مصنوعی برای بالاتر بردن وضوح تصاویر در بازیها استفاده میکند و کیفیت بصری فوق العاده ای ایجاد میکند.
این کارت با 8 گیگابایت حافظه ویدئویی GDDR6 با سرعت 14 گیگابیت بر ثانیه ارائه میشود که پهنای باند آن، حافظه کافی را برای اجرایی با وضوح بالا و گیمپلی بدون توقف فراهم میکند.
از خروجی های نمایشگر متعدد، از جمله DisplayPort 1.4a و HDMI 2.1 پشتیبانی میکند و سازگاری با انواع مختلفی از مانیتورها و دستگاه های VR را ممکن می سازد.
این کارت گرافیک همچنین دارای فناوری خنک کننده پیشرفته است، مانند فن های دو محوره و طراحی هیت سینک برای کنترل دما در هنگام استفاده طولانی مدت!
به طور کلی، NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti یک کارت گرافیک قدرتمند است مناسب سیستم متخصصان و طراحان محتوای ویدیویی. اگر جزء این دسته افراد هستید و به دنبال یک کارت گرافیک مناسب میگردید، این کارت میتواند گزینه مناسبی برایتان باشد.
نتیجه:
انتخاب کارت گرافیک مناسب بر اساس نیازهای تخصصی شما برای دستیابی به عملکرد و بهره وری مطلوب بسیار مهم است. با هر نوع فعالیت تخصصی و با انواع سیستم، شما نیازمند یک کارت گرافیک ویژه هستید. برای تصمیم گیری و انتخاب آگاهانه عواملی مانند عملکرد، ویژگی ها، سازگاری و بودجه را در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که برای یافتن بهترین کارت گرافیکی که متناسب با نیازهای شماست، تحقیق کنید و بررسی ها را بخوانید و از نیازهای سیستم، در زمینه تخصصی خود اطمینان حاصل کنید.
امیدواریم این مقاله به شما در انتخاب کارت گرافیک مناسب کمک کرده باشد.
برای خرید کارت گرافیک مورد نظر میتوانید به سایت مهرگان آی تی مراجعه کنید.
مقایسه k,fو kf سی پی یوهای اینتل
دنیای پردازندهها مملو از اصطلاحات فنی و کلمات اختصاری است که میتواند حتی افراد حرفهای را هم سردرگم کند. هدف مقاله (پسوند های k،fو kf در سی پی یو به چه معنا است؟ )بررسی این اصطلاحات است که به اختصار با یک حرف یا دو حرف انگلیسی نشان داده میشوند و لازم است در خرید سی پی یو، از معنی آن آگاهی داشته باشید.
اگر قصد خرید سی پی یو دارید، به احتمال زیاد حروفی نظیر KF K F برایتان پرسشهایی ایجاد کردهاند. حروفی که در نسلهای قدیمی پردازندههای اینتل وجود نداشتهاند. در ادامه ، حروف ذکر شده را بررسی خواهیم کرد و منظور از هرکدام را به روشنی توضیح خواهیم داد.
در مرحله اول به سراغ سری k رفته و به شرح آن میپردازیم:
سری K پردازندههای شرکت اینتل
سری پردازندههایی که حرف K در نام آنها دیده میشود، قابلیت اورکلاک دارند. یعنی کاربر میتواند نهایت قدرت سی پی یو خود را استفاده کند. این نوع پردازنده به گونهای طراحی شده که باید با مادربرد سیستم سازگار باشد، یعنی مادربرد شما باید به طور اختصاصی برای اورکلاک کردن، طراحی و بهینه سازی شده باشد. همچنین قیمت این نوع پردازنده نسبت به پردازندههای معمولی بیشتر است.
پردازندههایی که اورکلاک بالا دارند گرمای بسیار زیادی تولید میکنند، در نتیجه به فنهای قدرتمند برای دفع گرما نیاز دارند. لازم است هنگام خرید این نوع سی پی یو ها، سیستم خنک کننده کامپیوتر خود را نیز تقویت کرده یا تعویض کنید. نکته دیگر در رابطه با خریداری این سری پردازنده، تهیه یک منبع تغذیه بسیار قوی است.
به طور کلی، خرید یک پردازنده سری K نیازمند خرید ملزومات دیگریست که با قدرت و توانایی آن هماهنگ باشد، چه مادربرد، چه منبع تغذیه مناسب، و چه سیستم خنک کننده قدرتمند.
سری F پردازندههای شرکت اینتل
پردازندههای سری F به زبان ساده پردازندههای سری KF با «ضریب بسته» هستند، که ضریب فرکانس آنها قفل شده و غیر قابل تغییر است. این یعنی پردازندهها غیر قابل اورکلاک هستند و علاوه بر غیر قابل اورکلاک بودن، پردازشگر گرافیکی داخلی هم ندارند و سیستم میزبان آنها برای تصویر دادن به یک کارت گرافیک مجزا نیاز دارد.
شاید این پردازندهها غیر قابل اورکلاک به نظر بیایند، ولی از طریق دستکاری تنظیمات فرکانس پایه (BCLK) توان آنها را میتوان افزایش داد. البته این فرایند کمی پیچیده است و شما باید تخصص آن را داشته باشید، چرا که ممکن است سیستمتان دچار آسیب یا گلوگاه شود. در هر صورت، فرکانس افزایشی این پردازندهها و پردازندههای KF (در کد مدلهای مشابه) یکسان است، اما گاهی فرکانسهای پایۀ پایینتری دارند.
حال که با سری های k و f آشنا شدیم نیاز است ببینیم آیا پسوند kf هردو ویژگی هارا دارد؟ یا نه نام گذاری طبق این روش نیست:
سری KF پردازندههای شرکت اینتل
سری KF همان سری K است که پردازشگر گرافیکی از آن حذف شده است. هدف از حذف آن نیز کاهش قیمت و اقتصادی شدن نوع پردازنده است. به همین علت این نوع سی پی یو به یک کارت گرافیک مجزا نیاز دارد تا بتواند به سیستم تصویر بدهد. در صورتی که یک سیستم گیمینگ طراحی میکنید، خرید یک کارت گرافیک مجزا نیاز است، در نتیجه خرید این سری از پردازنده به شما توصیه میشود.
در نظر داشته باشید استفاده از یک کارت گرافیک جداگانه نیز گرمای سیستم و مصرف آن را افزایش میدهد و همچنان نیازمند یک هیت سینک قوی خواهید بود. تهیه یک منبع تغذیه قوی برای این پردازنده نیز ضروری میباشد.
لازم به ذکر است که برخی نرم افزارها و سرویسها نظیر Intel QuickSync غیر قابل استفاده خواهند بود؛ چرا که این سرویسها فقط با پردازشگرهای گرافیکی داخلی شرکت اینتل قابل اجرا هستند.
سری KA پردازندههای شرکت اینتل
این پردازندهها قابلیت اورکلاک دارند و دارای Multiplier باز هستند. این سری سی پی یو با نام Avenger’s Edition معرفی شدند و درواقع حرفA نوع جدیدی است که توسط اینتل معرفی شده است. از این نوع پردازنده تقریبا چیزی در بازار آی تی نمانده، زیرا تولید بسیار محدودی داشته است و آخرین موجودیهای بازار نیز رو به اتمام هستند.
سری X پردازندههای شرکت اینتل
دستۀ دیگری از پردازندههای شرکت اینتل، پردازنده های خانواده core X هستند. این پردازندهها برای بیشتر شدن توان پردازشی ممکن و حداکثر پتانسیل اورکلاک طراحی میشوند و هم خودشان و هم مادربردهای متصل به آنها، قیمت بسیار بالایی دارند. این پردازندهها ویژهی علاقمندان سخت افزارهای بسیار قدرتمند، با کارایی چند برابر است.
پردازندههای بدون حروف ( K و … )
در نهایت، به پردازندههای بدون حروف خاص میپردازیم که اولین دسته از آنها، پردازندههای معروف به «غیر K» هستند. این پردازندهها بر خلاف پردازندههای سری F دارای پردازشگر گرافیکی داخلی هستند و بر خلاف پردازندههای سری K، غیر قابل اورکلاک هستند. این پردازندهها برای سیستمهای اداری و خانگی که به قابلیت اورکلاک و کارت گرافیک مجزا نیاز ندارند، بهترین انتخاب هستند.
حال که با تمامی انواع پسوند پردازنده ها آشنا شدیم ذکر یک نکته خالی از لطف نیست :
مقایسه سری K و KF
تفاوت بین پردازندههای K و KF عدم وجود هستۀ پردازش گرافیکی در مدلهای KF است، که قیمت آنها را اندکی نسبت به پردازندههای K پائینتر میآورد. دیگر مشخصات این دو سری پردازنده، تعداد هسته و توان مصرفی یکسان است، که بیشتر در مدلهای مشابه دیده میشود. پردازندههای سری F نیز در دستهای جداگانه هستند که این نوع پردازندهها نه پردازشگر گرافیکی داخلی دارند و نه قابلیت اورکلاک.
پردازندههایی که سیستم شما را حرفهای تر میکنند :
اگر میخواهید یک کامپیوتر گیمینگ و یا «ورک استیشن» خریداری کنید، پردازندههای K و KF مناسب شماست. یک پردازندۀ Core i7 یا Core i5 در کنار یک کارت گرافیک مجزا، ترکیبی عالی میسازد. قابلیت اورکلاک پردازندههای K و KF به شما اجازه میدهد در صورت نیاز، توان پردازشی پردازندۀ خود را افزایش دهید.
در آخر، اگر جزو علاقه مندان به پردازندههای بسیار قوی هستید، سری X که قدرتمندترین مدلهای غیر سرور شرکت اینتل محسوب میشوند و بیشترین پتانسیل اورکلاک را دارند، مناسب شما هستند. تنها در صورتی به سراغ پردازندههای سری X بروید که یا واقعاً به توان آنها نیاز داشته باشید (به عنوان مثال، برای تدوین ویدئو یا رندرینگ)، یا کار کردن با قدرتمندترین سخت افزار روز، از علاقمندیهای شماست.
راهنمای خرید بهترین سی پی یو، از میان سریهای نام برده شده
اگر قصد خرید یک پردازنده اینتل دارید، ابتدا ظرفیتهای سیستم خود را با خواستهها و نیازهای حرفهایتان تطابق دهید. اگر بنا دارید یک سیستم مولتی مدیا یا یک سیستم مناسب کارهای اداری خریداری کنید، گیمر نیستید و نرم افزارهایتان نیازی به کارت گرافیک مجزا ندارند، به سراغ پردازندههای بدون حروف، و ساده بروید.
در صورتی که یک کارت گرافیک مجزا دارید یا قصد دارید یک کارت گرافیک برای سیستم خود تهیه کنید، به پردازندههای سری F فکر کنید که اقتصادیتر هستند و قیمت کمتری دارند. ترجیحاً به سراغ پردازندههای Core i5 بروید، چراکه نسبت به قیمت، عملکرد بهتری ارائه میدهند. اگر قصد خرید سیستم اقتصادیتری دارید، پردازندههای Core i3 نسل جدید هم بسیار مناسب هستند.
در صورت مطالعه راهنمایی بیشتر جهت انتخاب و خرید بهترین پردازنده، به مقاله «راهنمای خرید بهترین سی پی یو» در همین سایت مراجعه کنید.
در این مقاله با انوان پسوندهای k,fو kf آشنا شدیم, و به مقایسه آنها پرداختیم،برای حرفه ای تر شدن سیسم ها راهکاری ارائه شد و به طور خلاصه راهنمایی برای خرید پردازنده خدمت شما عزیزان ارائه کردیم.از این که با مطلبی دیگر از مهرگان آی تی همراه بودید از شما سپاسگزاریم.
در نهایت، امیدواریم این مقاله در شناخت بهتر حروف پسوند سی پی یو ها به شما کمک کرده باشد.
ارتباط با ما:
آدرس شرکت : تهران ،بلوار کشاورز ، تقاطغ فلسطین شمالی و دمشق ، بن بست نادر ، پلاک 5 ، طبقه دوم
آدرس دفتر گارانتی : تهران ،بلوار کشاورز ، تقاطغ فلسطین شمالی و دمشق ، بن بست نادر ، پلاک 5 ، طبقه اول
آدرس انبار جهت دریافت حضوری کالا : خیابان ولیعصر ، بالاتر از چهارراه طالقانی ، پاساژ مرکز کامپیوتر ایران ، طبقه منفی 3 ، انبار 25
ساعت کاری : از شنبه تا چهارشنبه : 10.00 الی 19.00 – پنج شنبه : از 10 الی 15.00
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.